Just nu ännu bättre priser!

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Nu har du chansen till några riktigt bra erbjudanden från taltmasteren.se!

Med förtält Palladium 350 har vi tagit fasta på smakfullhet och kvalitet. Färgsammansättningen av Antracit gör campinglivet till ett nöje även för ögat. Detta förtält är speciellt designat för dig som står uppställd på samma plats länge eller hela säsongen. Tältet är tillverkat i en kraftig duk från Ten Cate och har djupet 350 cm. Fronten är en så kallad Easy-Door, det vill säga att den är uppdelad i 2 paneler som kan flyttas. Frontpanelerna kan även flyttas längre in i tältet som därmed blir 240 cm djupt med takfot på 110 cm. Som extra tillbehör kan man välja en skiljevägg som skapar en L-formad yta där man kan placera bord och stolar. 

Den ständiga utvecklingen och förbättringen av design, resulterar i ökande komfort av alla våra modeller. Detta märks kanske extra tydligt i vårt nya förtält Atrium 300 Easy-Door. Här har du, liksom i Palladium 350, möjlighet till valfri placering av dörren. Tältets sidor är försedda med extra fönster, som ger en känsla av ett större rum med kraftigt ökat ljusinsläpp, även i de fall man monterat på en tillbyggnad. Kombinationen av antracit och isblå, den innovativa designen och den kraftiga Ten Cate All Season tältduken som används i tak och sidor, gör förtältet modernt många år framöver. Som tillval finns en 28 mm aluminium Easy-PowerGrip eller glasfiberställning som extratillbehör.
 
Önskar du något lite enklare än ett stabilt förtält? Solsegel Toscana är det rätta valet om man behöver något som är bekvämt att resa med. Toscana är ett komplett solsegel inklusive front, gardiner, underdel och hjulflik. Levereras som standard med 28 mm aluminium lättviktsram.
 
Dags att köpa ny matta till förtältet? Just nu har vi bra priser på Starlon förtältsmattor. Mattorna är snygga och lätta att rengöra med vattenslangen när du kommer hem från semestern.  Finns att få i blått eller grått och kommer i 7 olika storlekar: 700×300 cm, 700×250 cm, 600×300 cm, 600×250 cm, 500×300 cm, 400×300 cm, 400×250 cm.
 
Varför inte också passa på att köpa ett extra förvaringstält? StarCamp Capri är 200 cm djupt och 240 cm brett. Det har en mitthöjd på 190 cm och en sidohöjd på 160 cm. Perfekt för cyklarna! Tältet har en ställning av 20 mm stål men väger ändå endast 17 kg. 
 
Du har alltid två års garanti när du köper ett förtält från Tältmästaren. Vi tillämpar även finansiering 12 månaders räntefritt lån. Du betalar då en fast månadskostnad och kan lösa in lånet utan extra kostnad. 

Dessutom har vi alltid prisgaranti. Hittar du varan billigare någon annanstans matchar vi priset!

admin