Skriv ut foto på canvastavla

Alla kan ta en bra bild, oavsett ålder, kamera eller förutsättningar. Många tror att det enbart är utbildade proffsfotografer som kan åstadkomma de riktigt bra och skarpa bilderna, men så är det inte. I takt med att dagens mobilkameror blivit allt bättre går det att få till helt otroligt bra och snygga bilder med ett så enkelt medel som telefonen. Det enda som krävs är ett fotovänligt motiv och, såklart, en bra tajmning. Ibland är det ögonblicket som avgör och då gäller det att vara beredd. Tyvärr är det alldeles för många bra bilder som fotas och sedan glöms bort efter att de sparats. För att ändra på detta är det en bra idé att välja några bilder och skriva ut ett foto på canvas, eller flera stycken.

Det är enkelt att skapa sina bilder hos Sumopix, du ser direkt i programmet hur det blir och hur bilden blir beskuren. På det sättet slipper du få obehagliga överraskningar om hur det egentliga resultatet blivit när du sedan får hem din tavla. Du kan dessutom få tavlan i upp till 500 olika storlekar vilket gör att du troligtvis kan få precis den storlek du önskar, för att tavlan på bästa möjliga sätt ska passa in hemma hos dig. Om du mot förmodan inte skulle ha en egen bild som du tycker håller måttet för att förstoras upp och sättas på väggen finns det en bildbank med andra motiv du kan välja på. Alla motiv kontrolleras dessutom manuellt innan de trycks för att säkerställa att kvaliteten blir så hög som möjligt.

Att skapa sin egen tavla hos Sumopix ska vara enkelt och roligt och om du skulle ha några frågor kan du kontakta kundtjänst som på vardagar alltid svarar på e-post inom en timme. Skulle du kontakta dem utanför arbetstid kan du räkna med svar nästkommande arbetsdag.

Matilda Sjöqvist