Stora canvastavlor, små förändringar

Om du är intresserad av inredning har du säkert full koll på vad du gillar och vad som passar in i ditt hem. Men för dig som inte har samma intresse av att fixa och dona i hemmet kan det vara bra att få lite tips på hur man enkelt och med små medel sätter sin personliga prägel på hemmet. Ifall du har flera tomma väggar hemma som du tycker ser tråkiga ut är det dags att göra något åt det. Det finns flera stora canvastavlor att välja på hos Sumopix där du kan hitta något som passar just din stil.

Ett rum utan några detaljer kan ofta se kalt och tråkigt ut och du kommer att märka hur mycket hemtrevligare det blir med några tavlor på väggarna. Att beställa en tavla från Sumopix är inte bara enkelt och roligt, utan du får också ett unikt motiv som inte finns någon annanstans än hemma hos dig! Kanske är det dags att damma av den gamla hårddisken hemma och kolla igenom vad du har för bilder som du kanske glömt bort? Alldeles för många har sina bilder sparade i datorn utan att titta på dem när de egentligen förtjänar att tryckas på en canvas och hängas upp på väggen. Det är få saker som kan göra en så glad och stolt som att se sin egen konst på väggen, oavsett om det är en fin solnedgång man har förevigat eller kanske sin söta hund.

I en stor canvas kommer dessutom alla detaljer fram i bilden och gör att den känns mer levande. Var inte rädd för att låta en canvas fylla större delen av väggen, det ger en häftig effekt och gör att rummet genast känns mer inrett och ombonat. Det går också utmärkt att beställa en canvas med samma motiv fast i flera delar, för att göra den riktigt unik.

Matilda Sjöqvist