Tält för alla tillfällen

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.
Letar du efter ett nytt förtält till nästa säsong? Sluta leta! Hos oss på Tältmästaren finns det du söker till din husvagn eller husbil. Vi har ett mycket stort utbud av förtält, förvaringstält, vintertält, lättviktstält, universaltält, solskydd, villatält och tillbehör som grill, kylbox, ugn och belysning.
 
Just nu har vi dessutom riktigt bra erbjudanden med fina rabatter på flera av våra kvalitetstält!
 
För dig som är särskilt noga med detaljerna, vi vill slå ett slag för Atrium 300, ett förtält med mycket hög komfort. Detta märks inte minst hos nya Atrium 300 Easy-Door, där du själv kan välja placering av ingången. Förtältets sidoväggar har utrustats med fler fönster vilket optimerar ljusinsläpp och känsla av utrymme. Förtältet har en tidlös nyskapande form tack vare den fräscha antracitgrå/isblå färgskalan och innovativa designlösningar. Den extra starka tältduken Ten Cate All Season som används i väggar och tak, är framtagen för att hålla riktigt länge. Som extra tillbehör finns ett 28 mm aluminiumstativ och ett glasfiberstativ.
 
Är du en av dem som har husvagnen eller husbilen uppställd även under vinterhalvåret? För dig som behöver ett förtält även från oktober till april kan vi rekommendera våra starka vintertält. Dessa tält tål snö och blåst bättre än övriga tält i sortimentet, och är mycket konkurrenskraftiga i pris och kvalitet. Kolla till exempel gärna in vår Oslo-serie, till exempel Doréma Oslo 3, som har nedfällbar front och ventilationsfönster som standard. Oslo är tillverkade i ett starkt PVC-material, vilket även möjliggör en avtvättning med ljummet vatten och en svamp. 
 
Våra populära modell Maxi 380 får nu sällskap av helt nya Maxi 300. Båda modellerna är utrustade med den extra starka tältduken Ten Cate All Season med den nya gnistrande antracitgrå/isblå färgskalan och stålstativ. Som tillbehör levereras ett säkerhetspaket med extra stänger som gör att förtältet kan bära upp tung snö. På vardera sidan om taket finns ventilationsluckor som kan stängas från utsidan. Som standard levereras Maxi 300 och Maxi 380 med stålstativ. Ett 28 mm aluminiumstativ med Easy PowerGrip-system finns som tillval.
 
Är du istället på jakt efter ett förtält till för- och eftersäsong eller bara till weekendturer, rekommenderar vi ett universaltält. Universaltälten är starka, och kan därför också användas när det blåser ordentligt. Det kan också användas med vintersäkring på vintern. 
 
Välkommen att ringa oss för att diskutera dina behov, eller besök oss på http://se-taltexperten.se/ för att se hela utbudet. Hos oss kan du vara säker på att få ett tält av mycket fin kvalitet till riktigt bra pris!

admin