Tänk på din rygg – det gör vi!

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Har du ont i ryggen? Gruvar du dig inför nästa års semester? Gör inte det – köp ett uppblåsbart förtält från Tältmästaren!

Tältmästaren har ett stort utbud av förtält och tillbehör till husvagnar och husbilar. Vi har 15 år i branschen och vi törs lova att vi har en av marknadens bästa kundsupport. Våra kompetenta medarbetare sitter redo vid telefonen för att hjälpa just dig. De ger sig inte förrän du är nöjd och har hittat det du vill ha!
 
Vi vet att ett tungt förtält och en krånglig uppsättning kan göra att man drar sig för att åka ut för att campa. Har man ont i ryggen kan det dessutom vara ett fysiskt hinder, och ibland det som avgör om man kommer iväg eller inte. Tunga lyft och många framåtböjningar är inte bara något som kan trigga ett ryggskott, det kan också vara rent riskfyllt. De flesta diskbråck uppstår i ett framåtböjt, roterat läge och lyfter man samtidigt något tungt, kan konsekvenserna vara ödestigra. Därför rekommenderar vi att du tänker på ergonomin när du sätter upp ditt förtält. Böj på knäna, lyft föremål nära kroppen och vrid på hela kroppen om du ska ändra riktning. För att underlätta ytterligare för dig med ryggbesvär (och såklart för alla andra) har vi ett stort urval av lättviktstält och även uppblåsbara tält i vårt sortiment.
 
Vi bryr oss om dig och din rygg, gör det du också!
 
Vi kan till exempel rekommendera vårt Doréma Magnum Air All Season 260 eller vårt ultralätta Magnum AIR Weathertex. Här har vi vidareutvecklat våra populära Magnum modeller och förnyat dem med ett genialiskt, uppblåsbart luftkanalsystem som gör uppsättningen snabb och lekande lätt. Air All Season är dessutom tillverkat i ett kraftigt TenCate material. Båda varianterna av Magnum Air är tillverkade helt utan stänger (bortsett från de medföljande tryckstänger som används till att pressa tältet mot vagnsidan). Tälten har ett helt nyutvecklat luftkanal/ventilsystem vilket gör uppumpningen snabbare och lättare än i andra uppblåsbara förtält. Tälten väger endast 18 kg. Enkelt, ergonomiskt, ryggbesparande och praktiskt.  
 
Lättviktstälten lämpar sig också mycket bra för en weekendtur och för dig som gillar att flytta runt ofta. 
 
Tältmästaren har agentur och är återförsäljare för Dorema och vi använder oss inte av några mellanhänder.
Hos oss har du alltid fri frakt över 1000 kr och räntefri finansiering om du så behöver.
Just nu har vi dessutom många fina erbjudanden.
 
Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp att hitta det du behöver. 
Välkommen in!

admin